registracija domene / spletno gostovanje / DOMENAR.net

registracija domene | spletno gostovanje | že 24 let

registracija domene / spletno gostovanje / DOMENAR.net

Google AdWords promocijske kode
Google vam podarja Google AdWords promocijsko kodo v vrednosti 60 EUR - spremenite svojih 20 EUR v 80 EUR! Privabite še več strank na vaše spletno mesto z oglaševanjem na spletnem iskalniku Google. Ob zakupu spletnega gostovanja na naših strežnikih za vsaj eno leto vam skupaj z Googlom podarjamo AdWords promocijsko kodo v vrednosti 60 EUR. Izkoristite to ponudbo in povečajte obisk svoje spletne strani!

Kaj je Google AdWords?
Google AdWords je program družbe Google za spletno oglaševanje na spletnem iskalniku Google. Oglaševanje na Googlu preko programa Google AdWords lahko vzpostavite in upravljate popolnoma sami in kar je najboljše - za prikaze vaših oglasov ne plačate nič, saj plačate le za klike na vaš oglas. Imate spletno stran? Potem jo potencialnim strankam tudi pokažite in jo oglašujte v Googlovih iskalnih rezultatih!

Kako pridobim Google AdWords promocijsko kodo?
Pogoj za pridobitev Google AdWords promocijske kode je zakup spletnega gostovanja na naših strežnikih za vsaj eno leto. Po zaključenem plačilu boste na e-poštni naslov prejeli promocijsko kodo, ki jo vnesete v ustvarjen Google AdWords račun. Promocijske kode za oglaševanje se lahko uporabijo samo za nove Google AdWords račune (ne starejše od 14 dni) do 31.12.2016.

Kako unovčim Google AdWords promocijsko kodo?

 • Ustvarite Google AdWords račun na naslovu: https://adwords.google.si.
 • Na zavihku "Obračunavanje" vnesite informacije za obračun in vnesite kodo.
 • Ob aktivaciji Google AdWords računa morate vnesti podatke o kreditni kartici.
 • Začnite oglaševati!

Pomoč pri začetku oglaševanja v programu Google AdWords

Določila in splošni pogoji

 • Oglaševalcem bodo zaračunani vsi stroški oglaševanja, ki presegajo vrednost promocijske kode. Oglaševalci lahko kadarkoli, preden se vrednost promocijske kode potroši, ustavijo objavo svojih oglasov, če ne želijo dodatnih stroškov za oglaševanje. Ko se bo kredit iz promocijske kode porabil, oglaševalci o tem ne bodo obveščeni.
 • Ponudba je odvisna od odobritve oglasa, veljavne registracije in sprejema splošnih pogojev uporabe programa Google AdWords.
 • Promocijska koda je neprenosljiva in je ni mogoče prodati ali zamenjati.
 • Oglaševalci so odgovorni za plačilo kakršnikoli nastalih davčnih obveznosti.
 • Posamezna stranka je upravičena do enega promocijskega kredita.
 • Promocijske kode nimajo promocijske vrednosti in vnos promocijske kode je zgolj začetek vaše kvalifikacije za pripadajoči promocijski kredit.
 • Osnova za ugotavljanje vaše kvalifikacije za promocijski kredit je višina oglaševalskih stroškov, nastalih na računu v času 31 dni od vnosa vaše promocijske kode. Na primer, če vašo promocijsko kodo vnesete 15.10.2016, bo vaša kvalifikacija za promocijski kredit izračunana na podlagi višine oglaševalskih stroškov, ki mora znašati 20 EUR, nastalih na računu med 15.10.2016 in 15.11.2016.
 • Da bi se kvalificirali za promocijski kredit, mora biti vaš račun uspešno bremenjen s strani AdWordsa in ostati v pozitivnem stanju.
 • Promocijski kredit bo na voljo v približno 5 delovnih dneh po tem ko dosežete prag porabe 20 EUR, če ste vaš račun aktivirali s promocijsko kodo in ste se kvalificirali za ponudbo. Ko bo na voljo, bo promocijski kredit prikazan na zavihku Povzetek obračunavanja v vašem računu.
 • Za ogled celotnih pogojev in določil glejte: Splošni pogoji uporabe promocijskih kod za spletno oglaševanje

Za katere Google AdWords račune lahko izkoristim promocijsko kodo?
Google AdWords promocijske kode so namenjene samo novim računom oziroma računom, ki niso starejši od 14 dni in ki imajo naslov za obračun v Sloveniji.

promocijske kode

Google AdWords

Želite več informacij? Izpolnite naslednji obrazec:

Paketi spletnih gostovanj

Vsi paketi spletnih gostovanj na naših strežnikih vsebujejo: PHP 5.x, MySQL, FTP dostop, antiVIRUS in antiSPAM zaščito, dnevne, tedenske ter mesečne varnostne kopije podatkov, lastno administracijo spletnega prostora (cPanel), brezplačno statistiko obiska in kar 312 prednameščenih skript.

Brezplačno spletno gostovanje

Ob registraciji domene lahko izkoristite 3 mesece brezplačnega spletnega gostovanja na naših strežnikih. Svojo domeno lahko začnete uporabljati praktično takoj!

o družbi

INSiDE d.o.o.
Raičeva ulica 97
1000 Ljubljana
Slovenija (EU)

T: 080 3563

ponedeljek - petek
08:00 - 18:00

T: 01 5186 300
F: 01 5186 301

Pridruži se nam na družbenih omrežjih Facebook, Google+ in Linkedin.

E: info@domenar.net

Za več informacij o družbi kliknite sem

uporabniški vmesnik