registracija domene / spletno gostovanje / DOMENAR.net

registracija domene | spletno gostovanje | že 23 let

Potrebujete učinkovitejšo spletno stran?

Pokličite nas in pokazali vam bomo, kako lahko prodate več, hitreje in z večjo dodano vrednostjo.

Spletna stran je že postala najpomembnejši del predstavitve podjetja. Izdelava spletne strani predstavlja glavni medij komunikacije podjetja z okolico. Ključnega pomena je kakovostna izdelava spletne strani. Donos je včasih možno neposredno meriti v denarju, včasih pa poleg denarnih donosov podjetje uživa še druge koristi, ki jih je težje neposredno izmeriti (imidž podjetja in blagovne znamke), vplivajo pa na uspešnost podjetja. Kakovostne spletne strani so investicija.

Izdelava spletne strani je pomembna za sodobno poslovanje. Ne podcenjujte vpliva spletnih strani in ne izgubljajte konkurenčne prednosti ter ugleda. S slabimi rešitvami se v svetu interneta ne da konkurirati, kaj šele uspeti. Zaupajte spletno strategijo sposobnim in zanesljivim. Na voljo smo vam, ker verjamemo, da smo boljši in lahko naredimo vaše poslovanje uspešnejše!

Izdelava spletne strani podjetja v obliki dveh strani - logotipa in kontakta - ne pritegne novih strank. Za uspešnost spletne strani je potreben aktiven spletni nastop. Za uspešen spletni nastop na internetu je potrebno upoštevati nekaj temeljnih načel, ki veljajo v svetu interneta. Predvsem značilnosti vsebine, celostnega koncepta, jezika, navigacije, oblike in primernosti informacij. Še tako privlačna podoba ali obsežna in morda kvalitetna vsebina ne moreta nadomestiti grenkega priokusa, kakršnega zapustijo zastarele spletne strani in neaktualna izdelava spletne strani.

Izdelava spletne strani zahteva celovit pristop. Ta ne sme biti samo v domeni grafičnega oblikovalca ali marketinškega oddelka. Spletna stran vpliva na vse v podjetju. Spletna stran mora biti poleg tega, da je privlačna, tudi uporabna, kar je navsezadnje tudi njen osnovni cilj.

Zasnova in načrtovanje spletne strani je temelj vsakega projekta. Pred dejansko izvedbo je potrebno pripraviti načrt, kjer natančno opredelimo organiziranost in funkcionalnost spletne strani, določimo cilje ter potek projekta. Kvaliteten pristop pri zasnovi spletne strani znatno poveča učinkovitost in zadovoljstvo uporabnika. Tako naročniku na dolgi rok zagotovimo maksimalen izkoristek vložka v spletni nastop.

Spletne strani, ki jih izdelujemo, vsebujejo vse potrebne elemente za uspešen nastop na internetu:

  • uporabnikom prijazna spletna stran
  • profesionalna oblika
  • enostavna, logična in pregledna navigacija
  • možnost samostojnega vzdrževanja in upravljanja vsebin spletne strani
  • svetovali vam bomo pri oblikovanju in pisanju besedil, tako da bodo le-ta berljiva, marketinško privlačna in takšna, da bodo pritegnila pozornost uporabnikov
  • v procesu izdelave spletne strani bomo poskrbeli za iskalnikom prijazno vsebinsko in tehnično zasnovo, kar je ključni pogoj za uspešno pozicioniranje vaše spletne strani v iskalnikih
  • v procesu načrtovanja in izdelave spletne strani vam bomo seveda posredovali še veliko uporabnih nasvetov (kot npr. kako pritegniti obiskovalce na spletno stran, kako meriti obiskanost spletne strani, kako oglaševati na internetu), ki vam bodo prišli še kako prav pri objavi spletne strani na internetu

Izdelava spletne strani je lahko nadgrajena tudi s številnimi spletnimi aplikacijami, ki bodo poskrbele za večjo interaktivnost vaše spletne strani, za dvosmerno komunikacijo z obiskovalci, za večjo učinkovitost, za lažje ažuriranje spletne vsebine in podobno.

Vas zanimajo naši projekti?

spletne strani

izdelava spletnih strani

Potrebujete učinkovitejšo spletno stran? Izpolnite naslednji obrazec:Zasnova spletnih strani

Izdelava spletne strani je širši projekt, kot samo oblikovanje. Imeti lepo oblikovane spletne strani je le del poti do uspeha.

Dolgoročne rešitve

Za oblikovanje vaše nove spletne strani poiščemo rešitev s primerno tehnologijo zasnove, oblikovanja in programskega ozadja. Izbrana rešitev bo s primerno podporo dajala rezultate dolgoročno.

Implementacija plačilnih sredstev

Kot pooblaščeni ponudnik implementacije plačilnih sredstev na internetu vam ponujamo izdelavo, testiranje in implementacijo modulov za spletno nakupovanje z vsemi izbranimi plačilnimi sredstvi (Moneta, PayPal, kreditne kartice Visa, MasterCard, American Express) v vašo spletno stran oz. spletno trgovino.

o družbi

INSiDE d.o.o.
Raičeva ulica 97
1000 Ljubljana
Slovenija (EU)

T: 080 3563

ponedeljek - petek
08:00 - 18:00

T: 01 5186 300
F: 01 5186 301

Pridruži se nam na družbenih omrežjih Facebook, Google+ in Linkedin.

E: info@domenar.net

Za več informacij o družbi kliknite sem

uporabniški vmesnik