registracija domene / spletno gostovanje / DOMENAR.net

registracija domene | spletno gostovanje | že 24 let

Potrebujete učinkovitejšo spletno stran?

Pokličite nas in pokazali vam bomo, kako lahko prodate več, hitreje in z večjo dodano vrednostjo.

Kaj je ključna težava pri izdelavi spletnih strani? Le tisti zadetki in prikazi, ki se bodo prikazali na prvi ali nekaj prvih straneh iskalnika bodo uspešni. Dejstvo je, da uporabniki interneta uporabljajo spletne iskalnike (npr. Najdi.si, Google.com). Največ obiskovalcev spletnih strani ustvarijo iskalniki (po nekaterih raziskavah več kot 90%). Torej, ko nekoga ali nekaj iščejo, vpišejo tisto ključno besedo v spletni iskalnik.

Glavne koristi, ki vam jih prinese optimizacija spletne strani:

  • povečanje obiska spletne strani – optimizacija poveča število obiskovalcev, ki aktivno iščejo vaše storitve ali izdelke
  • promocija blagovne znamke – optimizacija spletne strani poveča vidnost in prepoznavnost vaše blagovne znamke po celem svetu
  • povečanje vračila investicije – optimizacija spletne strani vam zagotavlja večje vračilo investicije kot katerakoli druga oblika marketinga
  • povečanje prodaje – s pomočjo optimizacije spletne strani boste povečali obseg prodaje
  • dolgoročni učinki – dobro zasnovana in kvalitetno optimizirana spletna stran vam - v primerjavi z oglaševanjem na klik - dolgoročno zagotavlja visok položaj v spletnih iskalnikih
  • zagotovite si konkurenčno prednost – prehitite konkurenco in si zagotovite neulovljivo prednost

Naše spletne strani v spletnih iskalnikih preprosto NI. Kaj storiti? Potrebna je optimizacija vaše spletne strani. Optimizacija z različnimi metodami. Mi smo pravi naslov za optimizacijo spletnih strani. Prav tako vam ne zagotavljamo, da boste najboljši in vedno na prvem mestu spletnih iskanj, saj je s tem povezanih še mnogo drugih dejavnikov. Zagotavljamo pa vam vidno izboljšanje v okviru tistega, kar je v zvezi z vašo dejavnostjo možno narediti.

Za uspeh pri tem seveda ni potrebno samo razvrščanje po ključnih besedah, "meta tagih", HTML kodi, opisih in podobno. Za popoln uspeh je potrebna celovita strategija. Boj s spletnimi iskalniki je namreč stalen. Dnevno prihajajo nove spletne strani, vaša konkurenca pa prav tako izboljšuje svoje spletne strani.

Optimizacija spletnih strani nima nobenih skrivnosti - samo pravila in metodologije, ki jim morate slediti, če želite premagati vašo konkurenco v boju za višjo pozicijo v spletnih iskalnikih. Optimizirajte vašo spletno stran in prehitite vašo konkurenco!

spletne strani

optimizacija spletnih strani

Potrebujete učinkovitejšo spletno stran? Izpolnite naslednji obrazec:Zasnova spletnih strani

Izdelava spletne strani je širši projekt, kot samo oblikovanje. Imeti lepo oblikovane spletne strani je le del poti do uspeha.

Dolgoročne rešitve

Za oblikovanje vaše nove spletne strani poiščemo rešitev s primerno tehnologijo zasnove, oblikovanja in programskega ozadja. Izbrana rešitev bo s primerno podporo dajala rezultate dolgoročno.

Implementacija plačilnih sredstev

Kot pooblaščeni ponudnik implementacije plačilnih sredstev na internetu vam ponujamo izdelavo, testiranje in implementacijo modulov za spletno nakupovanje z vsemi izbranimi plačilnimi sredstvi (Moneta, PayPal, kreditne kartice Visa, MasterCard, American Express) v vašo spletno stran oz. spletno trgovino.

o družbi

INSiDE d.o.o.
Raičeva ulica 97
1000 Ljubljana
Slovenija (EU)

T: 080 3563

ponedeljek - petek
08:00 - 18:00

T: 01 5186 300
F: 01 5186 301

Pridruži se nam na družbenih omrežjih Facebook, Google+ in Linkedin.

E: info@domenar.net

Za več informacij o družbi kliknite sem

uporabniški vmesnik