registracija domene / spletno gostovanje / DOMENAR.net

registracija domene | spletno gostovanje | že 23 let

registracija domene / spletno gostovanje / DOMENAR.net

Nemoteno delovanje omrežja je ključno za učinkovito delovanje vsakega podjetja. Naši tehniki so na voljo 24 ur na dan, kar pomeni, da v primeru okvare ne boste prepuščeni sami sebi. Poskrbeli bomo tudi za urejenost in organiziranost omrežnih povezav. Le-ta nam v primeru okvare omogoča hitro identifikacijo in odpravo napake. S preventivnimi ukrepi dosežemo tudi bistveno nižje stroške vzdrževanja, saj je omrežje pod nadzorom in je manj verjetno, da bo prišlo do hujše okvare.

Po potrebi vaše telekomunikacijsko omrežje:

  • izvedemo na ključ
  • ob tem znižamo stroške telekomunikacij
  • omrežje potem tudi strokovno vzdržujemo
  • vam nudimo 24/7/365 tehnično podporo

Računalniška omrežja so ključni del za povezovanje informacijske infrastrukture, tako lokalno kot globalno. Poskrbeli bomo za postavitev in vzdrževanje vseh vrst računalniških omrežij, vaše podjetje bomo omrežili in skrbeli, da se napake na omrežju odpravijo v najkrajšem času.

Omrežja so izpostavljena ne samo strojni okvari, temveč tudi vdorom v omrežje od zunaj in kraji ter izgubi podatkov. Zato je izrednega pomena, da sproti odpravljamo napake in sledimo najnovejšim načinom vdorov v omrežja, ter jih pred vdori tudi učinkovito zaščitimo.strežniki

vzdrževanje omrežij

Želite več informacij? Izpolnite naslednji obrazec:

Zanesljivo in varno

Računalniška in telefonska omrežja so najpomembnejši del vsakega podjetja, ustanove, zavoda ali le majhne pisarne. Informacije in podatki, ki krožijo po omrežju, so dragocenosti, ki se ne smejo izgubiti, še manj pa priti v neprave roke. Strokovnjaki z znanjem, izkušnjami in vsakodnevnim usposabljanjem svojim naročnikom jamčimo, da bo vaše omrežje delovalo zanesljivo in varno - brez bojazni za izgubo podatkov.

o družbi

INSiDE d.o.o.
Raičeva ulica 97
1000 Ljubljana
Slovenija (EU)

T: 080 3563

ponedeljek - petek
08:00 - 18:00

T: 01 5186 300
F: 01 5186 301

Pridruži se nam na družbenih omrežjih Facebook, Google+ in Linkedin.

E: info@domenar.net

Za več informacij o družbi kliknite sem

uporabniški vmesnik